Diensten

Diensten

Voor een optimale afzet en resultaat levert The Greenery diverse diensten:

Markttoegang

The Greenery zorgt voor sterke markttoegangen voor haar telers. The Greenery levert de producten van haar telers aan supermarkten, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie in binnen- en buitenland. The Greenery wil samen met haar telers en klanten groeien. Door klanten centraal te stellen en de nadruk te leggen op een integrale ketenbenadering zorgt The Greenery voor een optimale verwaarding van product en dienst.

Logistiek

The Greenery beschikt over een volledig geautomatiseerde logistieke infrastructuur gecombineerd met steeds meer verladingsmogelijkheden. Via directe verlading bij telers of via drie eigen moderne distributiecentra (Barendrecht, Bleiswijk en Breda) zorgen we ervoor dat onze producten binnen een dag van de akker of kas in het schap kunnen liggen. Via een volledig geautomatiseerde logistieke infrastructuur en met Dijco en Blue Sky Cargo als eigen logistieke dienstverleners is The Greenery in staat om de producten waar ter wereld af te leveren.

Kwaliteit & Milieu

Voedsel moet veilig en eerlijk zijn. De producten die The Greenery verhandelt voldoen aan alle internationale eisen en extra klanteneisen. De afdeling Kwaliteit en Milieu helpt haar telers voorop te lopen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid en adviseert over klanteisen en regelgeving. Ook bewaakt de afdeling met eigen experts en kwaliteitssystemen de voedselveiligheid van de producten. Dit doen wij in nauwe samenwerking met diverse externe laboratoria en certificerende instellingen.

Duurzaamheid

Wij werken met natuurproducten. Dat geeft ons een grote verantwoordelijkheid voor het omgaan met de natuur en het milieu met oog voor de generaties na ons. Klanten en consumenten moeten kunnen vertrouwen op eerlijke, veilige en duurzame producten. Duurzaamheid is al jaren onderdeel van onze strategie en ons duurzaamheidsbeleid loopt door de gehele keten. Dit beleid is gebaseerd op vier pijlers:

  1. teler en product
  2. keten
  3. medewerkers
  4. samenleving

Het is de rol van The Greenery om haar telers te ondersteunen duurzaam te produceren. Hierbij ligt de focus op:

  • Het realiseren van 100% Milieukeur gecertificeerde teelt
  • Het verhogen van het aanbod biologische groente en fruit
  • Het voorop blijven lopen in convenience en ready to eat

Daarnaast biedt The Greenery de mogelijkheid te participeren in duurzame marktgerichte projecten.

Marketing

De marketingspecialisten van The Greenery volgen alle trends in de markt op de voet. Zo weten ze concepten en proposities te ontwikkelen die altijd perfect aansluiten op de huidige en vooral toekomstige wensen en behoeften van consumenten. Of, nog beter, deze behoeften creëren! Door continu te innoveren helpen we consumenten gezonder te eten en bevorderen we de afzet van uw producten.

Telerportaal

In de samenwerking met haar telers staat persoonlijk contact voorop. Voor facilitaire zaken wordt gebruik gemaakt van een digitaal portaal. Binnen dit portaal worden alle gegevens met betrekking tot teelt, orders, transport en transacties uitgewisseld. Zo heeft u als teler met enkele muisklikken al uw gegevens binnen handbereik.