Voordelen

Het lidmaatschap van Coöperatie The Greenery biedt u als teler veel voordelen.

Voordelen

Het lidmaatschap van Coöperatie The Greenery biedt u veel voordelen. Naast de voordelen per sector zijn de algemene voordelen van het lidmaatschap van Coöperatie The Greenery voor u op een rij gezet.

Rechtstreekse inspraak

"Ik bepaal de koers van Coöperatie The Greenery, samen met de andere leden." Zowel op productniveau als over de strategie van onderneming heeft u rechtstreekse inspraak. Circa 10% van de aangesloten leden zijn bestuurlijk actief binnen de coöperatie.

Markttoegang

"Dankzij de goede naam van The Greenery bereik ik meer grote afnemers." Coöperatie The Greenery biedt u via The Greenery sterke markttoegangen. The Greenery verkoopt en levert dagelijks producten aan klanten in binnen- en buitenland: supermarktketens, groot handelaren, cateraars en de verwerkende industrie.

Ondernemerschap

“Coöperatie The Greenery ondersteunt mijn ondernemerschap en denkt actief mee in de ontwikkeling van mijn bedrijf”.

Individuele uitbetaalprijzen

"The Greenery realiseert voor mij een individuele uitbetaalprijs". U ontvangt een individuele uitbetaalprijs, tenzij u anders wenst. U heeft hierbij inzicht en inspraak over eigen/groepsafspraken. Aan de kostenkant profiteert u van de schaalvoordelen van de coöperatie. U betaalt de kosten die u maakt (kostenmaker-kostendrager).

Zekerheid

"Binnen 14 dagen staat het geld op mijn rekening". U heeft dus geen debiteurenrisico!

Jaarrond assortiment

"Mijn producten maken deel uit van een jaarrond en compleet aanbod". The Greenery levert jaarrond een volledig assortiment groente en fruit.

Afnamezekerheid

"Ik maak me geen zorgen over de verkoop van mijn producten." De coöperatie organiseert de afzet van uw product.

Innovatie

"The Greenery helpt mij om mijn producten en teelt te optimaliseren." Telers die willen innoveren kunnen rekenen op de medewerking van The Greenery.

Marketing

"Met vernieuwende ideeën maakt The Greenery mijn producten aantrekkelijker." De marketingafdeling van The Greenery beschikt over veel marktkennis en ontwikkelt aansprekende marketingconcepten.

Voedselveiligheid

"The Greenery helpt me voorop te lopen op het gebied van voedselveiligheid." Experts staan klaar om met u mee te denken op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

Logistiek

"Voor het organiseren van weg-, lucht- en containervervoer kan ik vertrouwen op experts." The Greenery beschikt bijvoorbeeld over een eigen wagenpark.

Aanspreekpunt

"Ik beschik over een vast contact die mijn product kent en weet wat er speelt in de markt." De business units van The Greenery zijn productgericht georganiseerd wat leidt tot specialisatie in uw sector.

Communicatie

"Ik word op de hoogte gehouden van wat er speelt in de coöperatie, bij The Greenery Groep en in de markt." U ontvangt actuele informatie via internet, weekberichten en bijeenkomsten.

Digitaal

"Online beschik ik over actuele informatie over prognoses, producten, aanvoer, fusten, transport". Daarnaast kunt u online fust en transport bestellen, prognosticeren, aanvoer registeren en afrekeningen inzien.

Administratie

“Uw administratie staat online op het telersportaal Greendirect en is daarmee 24 uur per dag voor u toegankelijk en inzichtelijk.”

Nabetaling

Als The Greenery winst maakt profiteert u als lid van de resultaten van The Greenery BV.

Coöperatie The Greenery: Samen sterk vanuit individuele kracht